söndag 19 juli 2009

Semestertider

Nu blir det väldigt glest mellan inläggen som ni kanske ser. Med det underbara vädret som infann sig så ville man bara befinna sig utomhus. Nu har det dock varit lite sämre väder men det blir nog fint igen! Har man haft semester i en vecka och hunnit med en liten shopping tripp till Gekås (Ullared) :) Väldigt roligt att shoppa där!
I Kungälv denna helgen var det medeltidsdagar och det är alltid roligt att besöka fästningen. På vägen dit passerade vi detta finna hus med så vackra rosor som blommande för fullt vid entrén ! Var bara tvungen att ta ett kort.
Har alltid gillat emalj och blev jag glad då min pappa en dag kom med en påse full med saker som han fått av någon som skulle slänga dem!
Mårbacka pelargonier passar jättefint i emalj förmål.*
Denna har jag faktiskt inhandlat en gång på Tradera. Måste bara få visa denna ljuvliga mynta som bara växer o växer. Den doftar ljuvligt när man går förbi. Blommsterpinnen fyndades på IKEA i veckan 3 st för 1 kr! Nu fortsätter semestern i 4 veckor och några inlägg skall det väl kunna bli! ;) Ha det skönt!
Kram Josefine