lördag 26 december 2009

Julledighet...

Julaftonen firades hemma hos mina föräldrar tillsammans med mina syskon med familjer. Tomten hittade även dit med klappar både till stora o små. Denna tid måste nog vara den bästa på hela året. Dagar tillägnade för mys o avslappning. Mitt arbete har alltid tillåtit mig att ta några extra dagar ledigt runt jul/nyår och det utnyttjar jag till max! En vit jul var det länge sedan man hade. Vilken skillnad det blir! Så mycket ljusare och roligare för den delen.
I dag har jag o sonen varit och åkt pulka/snowracer i skidbacken som ligger bara en liten promenad bort från vårt hus. Det var fullt med barn o vuxna där som åkte för glatta livet!
Även om vi har nära hem så tog vi med en liten picknick som vi avnjöt i snön. Varm choklad o smörgås smakar så gott!.
En liten snö lyckta gjorde vi innan vi gick in för att värma oss. Nu blir det wii spelande en stund (julklapp till familjen i år). Sedan får man ju inte missa premiären av stjärnorna på slottet. Thorskogsslott ligger i trakterna där jag växte upp. Så otroligt vackert. Jag hade förmånen att få göra min praktik där när jag gick resturangskola för många år sedan.
Önskar er alla en fortsatt skön julhelg! Kram Josefine

5 kommentarer:

Lantligt i stan sa...

Tack för din julhälsning! Vilka härliga vinterbilder! Passar på att önska en fortsatt trevlig julhelg och ett gott nytt år! Stjärnorna på slottet blir det här ikväll också!
Kram Anki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser att du har haft en bra jul, och mysigt i pulkabacken. Idag ska jag åka häst och släde till ett ödehus i skogen. En liten picnic precis som ni hade blir det också.
God fortsättning
Kramar
AnnaMaria

LenaS sa...

Åh vad härligt att du kan vara lite långledig nu oh visst är det mysigt att åka pulka nu!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

jakt,skor,barn,inredning sa...

Här har det också slappats och njutits av mat,godis och en massa friskluft. Nilla

Loppisliv sa...

Visst är dessa dagar mellan helt underbara, jag har också förmånen att kunna ta ledigt och man kan slappa, göra lite vad som faller en i, inga måsten utan bara vara, det är guld värt. Så mycket snö ni har, så härligt att kunna vara ute i snön och åka pulka och fika. Här i blekinge har det mesta regnat bort nu efter jul, men idag är det minus igen så kanske det kommer lite till vitt om vi har tur :-) God fortsättning önskar jag dig. Kram Paula