söndag 29 mars 2009

Hej!
Nu var det länge sedan jag skrev ett inlägg! Det har inte riktigt funnits någon tid till att blogga senaste veckan som gått. Är så glad för alla fina kommentarer som ni lämnar på min blogg.. Det är verkligen roligt detta med bloggande. Har bara gjort det sedan årsskiftet och kommit i kontakt med så många underbara människor! Tack för allt ni ger! Det är så kul att gå in och titta på alla dessa fina bloggar, känns som om man hittar en "ny" varje dag. :)
Loppis fronten har legat lågt denna helg då jag var i väg på en tjejträff. Vi är 11 st tjejer som träffas 2 gånger om året. 2 st är ansvariga för dagen/kvällen. Ingen förutom de 2 vet vad som kommer att hända. Denna dagen fick vi gå en mycket intressant rundvandring i Göteborg. Fick gå in i kassematter (ja det heter så... det är som katakomber). Helt otroligt var det. Platser som man passerat säkert tusen gånger men inte visste fanns undermark. Denna sal tex. som byggdes för att förvara krut i men det var så fuktigt så istället fick där bo ryska krigsfångar...
Denna lampa hade jag planer på att smuggla med mig.. men kunde inte riktigt med... ;)
Efter vandringen bar det av till spa! Så skönt.. bubbelpool o bastu i 2 timmar. Kvällen avslutades hemma hos en tjej där vi åt tacos och sedan var det Playstations Singstar som gällde... Hur kul som helst!
Lite loppisfynd kan jag bjuda på, köpte denna lampa förra helgen. Håll i er nu - 70kr! Den funkade också. Vet inte om jag skall måla den vit, skall tänka på det en stund, lamskärmarna kommer dock att få sig en liten uppfräschning.
Ha en underbar vecka ! Kram Josefine
Ps.. Dockvagnen blev aldrig min.. den slutade på över tusenlappen... och så långt hade jag aldrig tänkt att gå..

11 kommentarer:

Anette sa...

Oh, vilken härlig lampa! Det låter som att du haft en bra helg.

Viola sa...

Vilken härlig helg du verkar ha haft, mýsigt att kunna umgås en hel helg med sina tjejkompisar, jag ska åka iväg med min bästis i slutet av veckan. Vackert fynd du gjort men jag skulle låta den behålla ursprungsfärgen.

önsakr dig en bra start på veckan, KRAM

anne sa...

Hej!
Låter som du haft en härlig helg!
Spännande med katakomber under Göteborgs gator - kul!

Lampan har verkligen potetntial, lite nya skärmar sen blir den som ny, jag tycker inte du ska måla den.. den var fin som den var i ramen.

Kram Anne

Viveka i Bläckhornet sa...

Vilken mysig helg du haft. Härligt med tjejkvällar...

Och vilket fynd du gjort...bara 70 :-

Kram Viveka

Hanneles paradis på Hisingen sa...

En sån vacker lampa.

Nylyckan sa...

Hej! Roligt med tjejmys i Göteborg! Det behöver man ibland. Din lampa var ett fynd! Kramen Åsa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja du har då varit ute på äventyr. Mkt kul ni hann med. Och Loppisfynd det lyckas du också med.
Ha en fin vecka
Kram till dig
AnnaMaria

Skimrande kristaller sa...

Härlig dag du beskriver! Låter verkligen både roligt o härligt. Härligt med loppisfynd!! Ja, ibland ä det bättre att fundera lite innan man bestämmer sig för penseln, ler. Ha det gott. Kram Lenita

Gammelbålsta sa...

Fin lampa och vilken härlig helg du verkar ha haft. Ha en bra dag hälsningar Aydan

Vita små hjärtan sa...

Så mysigt med en lyckad helg!!! Ha en bra dag kram

Skimrande kristaller sa...

Ville önska dig en riktigt Glad Påsk! Kram Lenita