fredag 9 oktober 2009

Härliga underbara fredag....

Gav mig själv i födelsedags present en ledig dag! Så underbart skönt! Känns väldigt lyxigt att vara hemma och bara få göra precis vad man själv vill. Röja o rena o pilla med en massa saker. Hallen behövdes fixas till lite. Fram med vinterkläder, mössor o vantar... Hösten har verkligen infunnit sig och snart så kommer väl även första snön, så det är bara att förbereda sig.
Välkommen in till oss!
Detta lilla bord hade jag tidigare ute på verandan men nu fick det flytta in i värmen. (till höger gömmer sig skor o dylikt..)
Köpte detta underbara fat på en second hand i Skövde. Såg att ett likadant fanns på bild i lantliv (nr 12) på sida 31. Ljushållaren är från Surte glasbruk. De små skrinen är loppisfynd. Fick detta lilla skinfodral av en arbetskamrat. Det är en reparationssats till en cykel.
Ikväll blir det mys med goda vänner. Idol startar ju,.. detta kommer man garanterat att följa nu framöver. Ha alla en underbar helg! Kram Josefine

7 kommentarer:

Viola sa...

Uppfattade jag rätt...fyller du år...i så fall sänder jag en stor grattiskram, vilket rart bord som fått flyttat in..ha det så trevligt ikväll, stora kramen

Hanna sa...

Så mycket fina filtar här under.
Hanna

Gårdsromantik sa...

Perfekt present!

Grattis på din dag!

Nu skall jag gå och se idol!

Kram Maud

LenaS sa...

Grattis! vad härligt att få en egen ledig dag att bara plocka och vara på.
Jättefina bilder!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har fint i hallen, som gäst blir man nog där ett tag. Jag såg slutet på Idol, det var synd att Karolina åkte ut, men hon sjöng ju en väldigt konstig låt.
Ha en bra lördag
Kramar
AnnaMaria

Mitt Måleri sa...

hej
så fin blogg du har med massa inspiration
kram pia

Blåbärs och smultronstället sa...

Vad mycket fint du hittar på loppis. Jag hittar gärna gamla silverfat som jag ställer fram med ljus m.m Korgen i förra inlägget var menad till dig, gamla mormorsfiltar är så fina. Jag skulle vilja virka en, mamma har en efter min mormor.
Ha en fin vecka!
Kram Susanne