söndag 1 november 2009

Lugn o skön

Det har varit en lugn helg för första gången på länge. Inga kalas, inga loppisar och inga måsten. Det är verkligen skönt! Fått lite tid att pilla här hemma. Uppdatera mig på alla underbara bloggar här ute, samt även uppdatera min egna blogg.
Denna fina gamla låda hittade jag på loppis förra veckan. Den fick jag hålla hårt i. Det var många som var framme och skulle ta den så fort jag ställde ned den för några sekunder då jag tittade på annat... 10 kr! Har inte bestämt vad jag skall ha den till än, men det brukar inte vara några problem.
En quiltad pläd som jag länge letat efter fick också följa med hem. Färgerna passar så bra nu på hösten!
På en loppis som scouterna anordnade fyndade jag gamla silver ramar för 5 kr styck. Även den de gamla brickan brevid fick jag för en femma.
Nu när det är så mörkt på eftermiddagarna tänder vi ljus överallt. Var på IKEA igår och bunkrade upp med värmeljus inför vintern. Hoppas de kommer att räcka :)
Ha en skön söndag! Massor av kramar Josefine

8 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vilka härliga fynd!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina fynd du gjort. Och jättefin spegel och fönster. Skönt med en lugn helg, hoppas nu du får en bra vecka.
Goa kramen
AnnaMaria

jakt,skor,barn,inredning sa...

Vilka fynd! Silver ramarna var sååå fina. Nilla

Lina sa...

Hej!
Ja, de kan bli för mycket av de goda i bland. Vi har oxå haft en skön helg. I lördags skrotade jag här hemma i mysdress hela dan...SÅ skönt! =)

Vilka fina fynd du gjort! Jag har inte gjort några fynd på min loppis här hemma på länge nu...kanske dags för ett besök imorn?

Må så gott, kram Lina

Nylyckan sa...

Hej Josefine! Det var längesedan. Mycket fint du visar. Ser att min blogg inte uppdaterar sig hos dig. Ha det så bra. Kram Åsa

Blåbärs och smultronstället sa...

Vad mycket fint du fyndat på loppis. Kul när man hittar så mycket bra.
Ha det gott!
Kram Susanne

Anonym sa...

bra start

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色