lördag 3 oktober 2009

Man kan ju alltid ändra sig....

För en vecka sedan såg jag en gammal tvättkorg på loppisen men jag köpte den inte. Tänkte nog att jag inte skulle få plats med den hemma. Har ju redan så mycket saker, så jag tänkte inte så mycket mera på den. Vad ser man då det första man gör på loppisen idag ? Samma tvättkorg! Den hade inte blivit såld. Då var det nog menat att jag skulle ha den. Eller ? :) Plockade fram mina gamla plädar som man köpt under åren och la den.
En annan korg som fick följa med hem för ett tag sedan var denna gamla cykelkorg... numera garnkorg. Man skulle ju nu kunna tro att jag stickar.! Det händer, men inte allt för ofta.. tyckte mer det var dekorativt att ha garnen framme och skulle andan falla på så är det bara att köra igång.
Dagens andra loppis fynd blev denna såsterrin med fat. Stämplat Linköping.
Regn o blåst ute! Brrr... Det blir att mysa inne idag.
Kram Josefine

7 kommentarer:

Ida sa...

visst är det härligt när det känns "som om det är meningen"... jag får ofta den känslan...fast det kan ju också bara vara en ursäkt att få handla...

kram Ida

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallå,
din stora korg va underbar Åh dina plädar är ju såå fina.. kram sussie

Brocante sa...

Jamen - gamle kurver får man da aldri nok av :-) Jeg elsker gamle kurver. De kan brukes til alt. Det var nok meningen at du skulle ha denne.

Viola sa...

Hallå där, köpte själv en likande tvättkorg i veckan och har tänkt att ha mina virkade plädar i denna..känns det bekant....) fint blev det med dina härliga mormorsrutor och här bjuds det ytterligare på en ruskdag, ha en skön söndag, kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en härligt stor korg, perfekt till plädar. Och vitt porslin står högt på önskelistan när jag är på loppis också.
Ha en mysig söndag
Goa kramen
AnnaMaria

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fint, är så sugen på en sån korg också men skulle vilja hitta en lite mindre variant för att kunna få in den nånstans ;o)
Ha en fin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Lantligt i stan sa...

Det var nog absolut meningen att du skulle ha denna korg, så fin den är! För att inte tala om dom vackra plädarna! Dom passade så bra där i korgen. Gillade även såsterrinen. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Anki