lördag 13 februari 2010

Fattig loppis lördag

Ibland så är man inte riktigt på loppis humör. Man har ingen riktig känsla och man vet redan innan att man inte kommer att hitta nått. Den känslan infinner sig väldigt sällan tack o lov och idag var en sådan dag. Besökte min favorit loppis i vanlig ordning. Det var som alltid mycket folk där. Gick runt ett par varv men köpte inget. Eller det var väl inte helt sant. Jag köpte inget till hemmet. Det blev endast en stickad tröja till lillkillen.

Men vad gör det. Jag har massor av fynd som jag inte visat tidigare. För 2 veckor sedan köpte jag ett litet nattduksbord, men ångrade mig och ställde det nu i hallen istället.

Förra helgen fyndade jag dessa sänglampor. Precis sådana som jag letat efter. Nya fast i gammal stil.
I veckan som gick var jag inne en snabbis på Lindex och köpte dessa myssockar på rean för endast 39kr! Sockiplast för vuxna!

Nu kom precis lillkillen in som varit ute och lekt med granntjejen. Rosig om kinderna! Är det inte fantastiskt med denna vintern! Jag har fortfarande inte tröttnat på snön eller kylan. Det är ju många år som man skall ta igen. Det får gärna snöa mera för min del ;)

I kväll blir det melodifestival så klar! Med hopp om lite bättre låtar än förra veckan. Vi får se!

Massor av kramar Josefine

8 kommentarer:

Hanna sa...

Fina bilder.
Ha en bra lördag.
Kram
Hanna

LenaS sa...

Visst är det så att ibland hittar man ingenting. Både lamporna och sängbordet var härliga fynd!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Om ung en timme ska jag se reprisen av Melodifestivalen, har inga större förväntningar. Det lilla bordet var jättefint, så lagom stort för en hall. Jättegoa sockor har du hittat också, det var ett bra fynd. Och lampan gillar jag, lantlig charm hade den.
Ha en fin Valentindag
Kramar
AnnaMaria

Skimrande kristaller sa...

Fina fynd du har gjort! Man blir lite besviken när man ä på loppishumör o inte hittar nåt. Men som sagt, du ha ju ändå gjort en del fynd tidigare :) Ha en bra alla hjärtans dag. Kram Lenita

Blåbärs och smultronstället sa...

Många fina fynd, vännen. tack för fina ord hos mig och hoppas ni haft en mysig dag!
Kram Susanne

Huset vid sjön sa...

Kikar in och lämnar en hälsning till dina söta sockiplast. 70-talist som man är så väcker dom gamla minnen *Ler*

Mysig sida, återkommer gärna.

Kram Cattis

الصفوة جروب sa...

شركة المثالية للتنظيف افضل شركة تنظيف بالمنطقة الشرقية تخصصت في تقديم كافة الاعمال المنزية من نظافة ومكافحة حشرات بالمنطقة فلديها افضل الخدماتبافضل جودة واوبارخص الاسعار التي لا تتوفر الا معها كافضل وارخص شركة تنظيف بالاضافة الي خدمتا مكافحة الحشرات ورش المبيدات الامنة والفعالة علي الحشرات بجميع انواعها .. تقدم لكم اليوم افضل العروض والخدمات بخصومات هائلة يمكنكم الحصول عليها من خلال الروابط التالية

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للنظافة
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

الصفوة جروب sa...

مغسلة الجبر
مغاسل الجبر للتنظيف
مغاسل الجبر بالرياض
مغسلة الجبر للتنظيف