tisdag 6 juli 2010

Någon som är kvar.. ?

Hoppas ni har överseende med min allt för långa blogg paus. Mycket har hänt på bara några få månader.
  • Först vart det den stora flytten. Jag har flyttat tillbaka till det hus som jag en gång lämnade då jag flyttade hemifrån. Samma hus som jag växt upp i tillsammans med mamma & pappa o syskon.
  • Sedan var det utlandsvistlese i olika omgångar med jobbet (Holland, Usa och Belgien) Men jag passade även på att ta 2 veckor semester i Usa och samanstrålade där med familjen i Florida. Underbara långa sandstränder. Tittade på soluppgången i Daytona Beach och solnedgången i Naples. Fantastiska dagar med skratt och lek på Disney world, Daytona 500 med mycket mera... En underbar semester som vi lever länge på.
Daytona Beach soluppgång

Det är först nu som jag kan säga att jag verkligen "landat" och skall börja ta tag i det här huset som står o väntar. I trädgården finns det en hel del att pilla med , men min mamma har vårdat den ömt under alla år så den har jag inget behov av att ändra på allt för mycket. Det växer fantastiska blommor o växter som blir till trevliga överaskningar så som tiden går. Jag upptäcker nya saker nästan dagligen.

Ett altandäck står på 1 första plats för att byggas i sommar. Tänkte be min bror om lite råd o tips. Han är ju trots allt snickare :)

Skall fota lite och visa lite bilder från mitt paradis på jorden. Är så lyckligt lottad av att få bo så här.

Några dagar kvar att arbeta sedan blir det 4 veckors semester. Skall bli så skönt! och förhoppningsvis lite mera bloggande.

Kram Josefine

5 kommentarer:

Skimrande kristaller sa...

Vilken härlig solnedgång! Hoppas du får tid för återhämtning, du verkar ha haft fullt upp! Ha en trevlig semester! Kram Lenita

Vitaspetsgardiner Godis och Praliner sa...

hej! Men vad kul att du är tillbaks...Har varit här inne lite och då och väntat....Vilken underbar tid du har haft,vilka semesterminnen

Jag finns kvar i alla fall
Kram/angela

Emelie :) sa...

härlig bild! :)

الصفوة جروب sa...

شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

شركة امست للتنظيف

امست للنظافة القطيف
شركة امست لمكافحة الحشرات
شركة امست لرش المبيدات

الصفوة جروب sa...

شركة ورس لمكافحة الحشرات
شركة ورس لرش المبيدات
شركة ورس لمكافحة الحشرات بالاحساء