måndag 15 juni 2009

Blommor, Fönster & Gent

Lite blommor inhandlades i helgen och i brist på bra krukor så fick min Kockums skurhink lite jord i sig.
I lördags var det sista gången innan sommaren som loppisen var öppen och vilka fina saker jag hittade :) Boken Lantlif har jag länge spanat efter och där var den.. 30 kr. Så mycket vackra bilder den innehåller.
Nu har gungstolen fått flytta ned till källaren och istället har den "nya" fåtöljen hittat in i vardagsrummet. Intill fåtöljen finner ni helgens absoluta fynd! Ett gammalt fönster! Precis så slitet och nött som det skall vara.
Växtpressen fyndade på en auktion för ett tag sedan (endast 20 kr.)
Ett fint gammalt örngott gör sig fint på fåtöljen
Har varit i väg på resa med jobbet i 2 dagar. Belgium, Gent besöktes och vilken underbar stad det är! Så mycket gamla fina byggnader. Jag skulle kunna gå runt i den staden hur länge som helst! Gata upp och ned men hus som är flera hundra år gamla. (Tyvärr så jobbade man mest, men lite hann jag fota när vi gick en kvälls promenad)
Spana in de härliga balkongerna vid kanalen.
Vill passa på att önska er alla en underbar midsommar! Jag kommer fira med vänner och familj, och som vanligt så hoppas man på strålande väder :) Men vad är en midsommar utan lite regn ;)
Kram Josefine

5 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej min vän!

Vilka skatter du fyndat. Fönstret ser underbart ut. Jag skulle också vilja ha ett med många små rutor. själv har jag bara de klassiska lite större.

Om du visste så många som vill "låna" min man efter hammockbygget...haha. Kanske jag skulle bli rik på det ;)

Nu önskar jag dig en kalas fin midsommar med mycket sol och värme.

Kram Viveka

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin resa du gjort. Och så mycket annat fint du visar, dom örngotten gillar jag. Det var sådär härliga monogram! Önskar dig en riktigt Glad Midsommar, hoppas vi kan äta sillen ute..
Kramar AnnaMaria

Lantligt i stan sa...

Vilka fina fynd och vackra bilder! Boken Lantlif skulle jag också vilja hitta någonstans, helst lika billigt som din! Ha en riktigt trevlig midsommar!
Kram Anki

mormorelsie... sa...

Vilken fin fåtölj du har,passar fin tär bredvid ditt gamla fönster.
kram
ninni

Blåbärs och smultronstället sa...

Här har jag missat inlägg. Vilka fina fynd du gjort, jag glädjs med dig. Det är alltid kul med loppis, man vet aldrig vad som får följa med hem:-)Jag har också den boken, den är fin.
Kram Susanne