söndag 1 november 2009

Lugn o skön

Det har varit en lugn helg för första gången på länge. Inga kalas, inga loppisar och inga måsten. Det är verkligen skönt! Fått lite tid att pilla här hemma. Uppdatera mig på alla underbara bloggar här ute, samt även uppdatera min egna blogg.
Denna fina gamla låda hittade jag på loppis förra veckan. Den fick jag hålla hårt i. Det var många som var framme och skulle ta den så fort jag ställde ned den för några sekunder då jag tittade på annat... 10 kr! Har inte bestämt vad jag skall ha den till än, men det brukar inte vara några problem.
En quiltad pläd som jag länge letat efter fick också följa med hem. Färgerna passar så bra nu på hösten!
På en loppis som scouterna anordnade fyndade jag gamla silver ramar för 5 kr styck. Även den de gamla brickan brevid fick jag för en femma.
Nu när det är så mörkt på eftermiddagarna tänder vi ljus överallt. Var på IKEA igår och bunkrade upp med värmeljus inför vintern. Hoppas de kommer att räcka :)
Ha en skön söndag! Massor av kramar Josefine

7 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka härliga fynd!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina fynd du gjort. Och jättefin spegel och fönster. Skönt med en lugn helg, hoppas nu du får en bra vecka.
Goa kramen
AnnaMaria

Lantliga drömmar sa...

Vilka fynd! Silver ramarna var sååå fina. Nilla

Lina sa...

Hej!
Ja, de kan bli för mycket av de goda i bland. Vi har oxå haft en skön helg. I lördags skrotade jag här hemma i mysdress hela dan...SÅ skönt! =)

Vilka fina fynd du gjort! Jag har inte gjort några fynd på min loppis här hemma på länge nu...kanske dags för ett besök imorn?

Må så gott, kram Lina

Nylyckan sa...

Hej Josefine! Det var längesedan. Mycket fint du visar. Ser att min blogg inte uppdaterar sig hos dig. Ha det så bra. Kram Åsa

Blåbärs och smultronstället sa...

Vad mycket fint du fyndat på loppis. Kul när man hittar så mycket bra.
Ha det gott!
Kram Susanne

Anonym sa...

bra start