söndag 3 januari 2010

Kylan biter sig fast....

Detta blir årets första inlägg för mig. Min blogg skapade jag för nästan ett år sedan. Det har stundtals varit svårt att hålla den uppdaterad och det är något som jag skall bättra mig på inför 2010 för jag tycker verkligen att det är super roligt. Så kul med all respons man får och inte tala om all inspiration som man inhämtar hos alla andra fantastiska bloggerskor.
2009 var ett år då det hände en hel del. Saker jag är mest stolt är över att jag lyckades att sluta röka. Har varit rökfri nu sedan annandag påsk och inte ett enda återfall sedan dess! Konstigt att det gick så "lätt". Trodde inte i min vildaste fantasi att jag skulle vara en "icke rökare". Men nu är det faktiskt det mest naturligaste i världen. Jag bytte även jobb förra året. Fortfarande kvar inom samma företag (biltillverkare i Göteborg, gissa vilken ;)) men nu med en tjänst som kräver lite mera resande vilket jag tycker ät mycket spännande och utvecklande.
Fortfarande ligger snön vit på marken och kylan biter sig fast. Jag kan inte tillräckligt säga hur fantastiskt jag tycker det är. Så här mycket pulka som jag åkt har jag inte gjort sedan barnsben. Att man varit långledig har gjort sitt också så klart. Nu börjar man jobba igen imorgon, men det känns helt ok. Man är ju ledig igen på onsdag ;)
Detta söta hjärta fick jag i julklapp på tjejträffen där vi byter klappar med varandra,, eller rättare sagt "snor" klappar av varandra. Hjärtat fick jag sno till mig, och glad var jag då ingen annan tog det av mig. (sorry Bettina).
Har sett på så många bloggar "spets hylla". Tänkte jag skulle ge mig på att skapa en egen. Hade en "leksakshylla undan gömd på vinden. Den får duga så länge.
Mina gamla trådrullar fick också vara med på ett hörn
Snart är det dags att fixa med matsäcken inför dagens pulka åkning. Ha det så gott!
Kram Josefine

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, vad duktig du är som slutat röka. Jag var också rökare för flera år sen, nu tänker jag aldrig på det längre. Så bra idé jag fick av dig nu, vet att det finns en liknande hylla på vinden. Blir till och fälla ner stegen och gå upp i kylan och leta.
Goa kramen till dig
AnnaMaria
Ps, hjärtat är jättefint också

Hagagården sa...

Hej
Vilket fint hjärta du har fått,och spetshyllan var underbart fin,köpte en fin spetshylla själv för ett tag sen av en bloggare som jag är så nöjd med.
Kram o ha en underbar dag.
ninni

Emma sa...

duktigt att sluta röka =) Grattis!!
Underbar hylla!!

Karin Lindström sa...

Hej Josefine!
Så fin blogg jag hittat till! Jag måste också ordna till mina spetsar så fint som du gjort!

Ha ett riktigt Gott Nytt År!

Hälsningar
Karin

Gammalt o nytt sa...

Grattis
Vad duktig du är som slutat röka,Hoppas att jag kan i År.
Kram Irene

Viola sa...

Härligt att höra av dig igen..:) och själv slutade jag röka för 15 år sedan, ingen fattade att jag storrökaren fixade detta, ca 20-30 cigg. om dagen blev det ihop med en 6-7 koppar kaffe, lade av både med kaffe och rök samtidigt och det funkade, fattar inte idag att jag rökt så många år..så skönt att slippa den lasten, håll ut, en gång rökare alltid rökare..ha en fin dag, kram

Nylyckan sa...

Hejsan! Duktig du är som slutat att röka. Fina spetsar du har och vilken fin hylla att förvara dem i. Kram Åsa

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色