tisdag 5 januari 2010

Nyårsryck!

Vilka härliga nyårs känslor jag har.... Jag fick mig ett ordentligt städ ryck redan på nyårsdagen. Jag började att röja, rensa o städa. Jag hade inga planer på att plocka undan julen ännu, men det gick av bara farten i går kväll. Samtidigt passade jag på att rensa ut det julpynt som jag inte längre vill ha. Det skall lämnas in på loppis. Man får passa på när man får sådana här ryck, för tyvärr så kommer de allt för sällan ;)
Lite grön blast är vad som är kvar av hyacinterna.
Under Tv:n ställde jag några väskor. Fick den stora väskan av bästa kompisen. I den förvaras lite målarböcker o dylikt. I den lilla stående väskan förvarar vi wii spelen. I den nedersta har sonen alla sina "cars" bilar.
I
dag är det trettonsdagsafton och för mig och min familj så firar vi den alltid hemma hos min mormor. Det har vi gjort så länge jag kan minnas. Min mormor har 3 barn, 8 barnbarn och 4 barnbarnsbarn så vi brukar bli några stycken. Minstingen är 1 år av barnbarnsbarnen och den äldsta är vår son på 6 år. Detta är nog den enda gången då verkligen alla är samlade och det blir alltid livat och mycket prat & skratt. Denna aftonen är det mormor som bjuder på "sitt" julbord. Lite sent så här med julmat kan man tycka, men det är helt normalt för oss :)
Önskar er alla en skön trettondagafton Josefine

5 kommentarer:

Gammalt o nytt sa...

Ha en otroligt skön trettondagsafton.
Kram Irene

Hanna sa...

Så många fina väskor.
Kram
Hanna

LenaS sa...

Hoppas ni år en riktigt härlig dag i dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker det låter jättegott med julmat nu, det kalaset skulle jag gärna gå på. Fint och bra med väskorna, och det var fiffigt och ha kvar det gröna av Hyacinterna.
Ha en bra dag
Kramar
AnnaMaria

Vitaspetsgardiner Godis och Praliner sa...

Hejsan! Jag halkade in här från en annans blogg.Och ser att vi och har samma intresse av loppis.Jag är galen i loppis själv och säljer på olika loppisar runt om i landet varje helg.Fyndar gör jag också,det är det roligaste,sen målar jag grejerna...

Du är hjärtligt Välkommen in till mig och kolla min blogg...
Hit in till dig kommer jag snart igen...

Varma kramar i vinterkylan/angela