lördag 23 januari 2010

En överraskning....

Lördag igen! Veckan gick fort då jag var bortrest tisdag-torsdagKontrollera stavning. Det blev inga loppisar för mig då de redan hade stängt när jag kom förbi. Komiskt var att en loppis hette Loppis Lyckan! Men det gick ingen större nöd på mig, jag har ju mitt favorit ställe här hemma.
Många har frågat om vart det ligger och jag borde ju inte tipsa andra, men det är för bra för att inte delas med av. Den ligger i Kungälv och är i Pingst Kyrkans regi. Den har funnits här i över 15 år och blir bara bättre och bättre. Allt är så välorganiserat, rent och prydligt. Det är otroligt låga priser. Fler och fler tar sig hit varje lördag vilket också gör att man får vara ute tidigare o tidigare om man skall komma in bland de första.
Pingstkyrkans Second Hand
Byggmästaregatan 8
442 34 Kungälv
Dagens loppis besök bjöd på en överraskning Hittade ett lågt bord som jag funderade på om jag skulle köpa.
Jag har ju redan ett soffbord hemma som jag köpt tidigare.

Men detta bort såg ut som om det skulle kunna passa in hemma någonstans..
Förvånad jag blev när jag såg att detta inte var något vanligt bord utan en extra säng! En kvinna på loppisen kom fram och sa att hon hade sovit i en sådan när hon var liten på 40-talet. Man drar och vecklar ut den som en säng och sedan spänner man upp tyget. Jag har provat och den fungerar helt perfekt. Blir kanon att ha som extra säng om någon kompis till sonen skall sova över. Bara lägga på en madrass
Några söta örngott fick jag med mig hem (igen)
En lampa...
Nu blommar sista amaryllisen så fint... det sista i huset som påminner om julen...
Solen har lyst härligt idag.. kan man ana lite vårtecken kanske ??
Tack för era fina kommentarer ni lämnar. De verkligen värmer! Aldrig trodde jag när jag började blogga att det var så roligt. Önskar er alla en fortsatt skön helg! Här skall det bara tas det lugnt o skönt.
Kram Josefine

12 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket fint bord, och så var det säng också! Där gjorde du ett fynd. Ser att du har ett jättefint bord vid soffan också. Helt klart har du hittat en toppenbra loppis.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Unknown sa...

Men guu vilket härligt bord!! -å en säng var det också! Roligt med lite annorlunda saker, den ska du absolut va nöjd med! Det ä så kul att fynda på loppis. Va själv igår på loppis men hittade faktiskt inget, hmmmm.. TÄNK inte komma hem med nåt ;) Appropå mitt inlägg o fynd-pallen jag visade som jag hittade för ett tag sedan betalade jag endast tio kronor för! Det ä ju nästan så man får känslan av att man själ..:) Fynd va det i alla fall o då kan jag ju inte lämna kvar den där, fniss. Ha det gott. Kram Lenita

Ett Vitare Hem sa...

hihi vilket kul bord som kunde bli en säng ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Ett Vitare Hem sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vita drömmar och choklad sa...

Hej!
Bara ääälskar loppisar. Finfina saker du hittat.
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!
Kram Milla

Lantligt i stan sa...

Vilket fint bord/säng du hittat! Har aldrig sett ett sådant förut, vilken smart konstruktion! Perfekt med en extrasäng när man får gäster. Ingen loppis blev det i helgen för mig heller! Nåja, jag hinner väl. Ha en mysig kväll!
Kram Anki

Viola sa...

Vilket härligt fynd ...har aldrig sett en sådan...nu är loppisen uppskriven i min loppisbok ifall jag har vägarna förbi...:0 hoppas du har en bra dag, kram

Silver sa...

Hej vännen!
Oj, vilka fynd & JA din blogg är underbar, blir så glad när jag läser den.
Jag är så nyfiken på loppisstället & hoppas jag hittar massor. Bordet du köpte hade jag varit beredd på en batle om =)

Vitaspetsgardiner Godis och Praliner sa...

hej!
Ramlade in här hos dej
och det ångrar jag ej
Vilken härlig blogg om loppis
Du och jag är lite lika där

Hit kommer jag snart tillbaks igen
kram fråm mej

Sara sa...

Jag blir bara så avis på dina fynd och hur bra dom passar in ert mysiga hem. Men på lördag är det jag som ska fynda :-) Och så blir det fika - längtar tills dess!
Kram kram

Lina sa...

Hej!
Aha, de var stängt. Men du fr testa en annan gång! De kanske bara har öppet på helger? Jag får höra med min kompis i Floby!

Ja, din loppis är då ett riktigt fyndställe!!! Bordet som blev en säng var ju helt fantstiskt! Och vilka priser! Nu blev man sugen på ett besök! =)

Må så gott & ha en fortsatt bra vecka! Kram, Lina

TUSEN VASER sa...

Din blogg är ju för fin och vilken härlig smak du har!!!
Ibland önskar man att alla loppisar skulle ligga på samma ställe:)