tisdag 3 februari 2009

Mina korgstolar

Har alltid varit förtjust i korgstolar, ända sedan jag var liten tror jag. Kommer ihåg att jag och min bror hade varsin stol när vi var små. Man springer inte på så många korgstolar på "mina" loppisar, har dock fyndat några stycken och trots det otroliga hantverket så är de förvånadsvärt billiga. Jag tror att man håller fast vid sina korgstolar och inte gör sig av med dem i första taget.
Helst skall de vara lite äldre och lite slitna, och självklart vita. De knakar lite lätt när man sätter sig och formar sig så skönt efter ryggen. Visar några bilder här nedan på mina "fynd".

2 mindre stolar som blev mina för á 25 kr st.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Korgstolar är underbara :)
Skulle oxå vilja ha sådan små korgstolar till min dotter.Får ge mig ut på en jakt.
Hade bra // http://blomsterknoppar.blogspot.com

Lina sa...

Ååå vilken mysig blogg du har gjort från och med nu ska jag följa den... Vilka fynd du gör, helt otroligt...Ha det så bra kram Lina

Det vita dårhuset sa...

Men va gulligt det var med de små och bordet i mitten =)
K Erika

Vita hjärtan sa...

Hej!

Så många fina fynd du gör på loppisar....! Jag är imponerad....och blir inspirerad att gå på fler loppisar!

Kram Annemari

Hanna & Hugo sa...

Hej...
Jag har alltid gillat korgstolar, hade vit på mitt rum när jag bodde hemma, nu väntar jag på att mammma ska tröttna på den så att jag kan ta över den. Du har jättefina å den små är ju bara sååå fina.
Kram Maria

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hallo

Vad kul att hitta en ny trevlig blogg.....vad fina korgstolarna är.
Jag gillar också loppis....roligt att fynda.
Ha det så bra
Kram Liselotte

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!
Så kul att hitta till dig :)
Nu har jag gått igenom hela din blogg och gillar det jag såg. Nu lägger jag dig bland mina favvisar så jag inte tappar bort dig;)
Jag älskar också korgstolar. Överlät ett KAP till min äldste son och hans tjej när vi var på Erikshjälpen . Tre superfina korgstolar för 150:- .Men jag hade inte hjärta att behålla dem när de så gärna ville ha dem. Så nu är jag på skattjakt igen.

Ha en fin helg

Kram Viveka

gamla skolan sa...

Ja korgstolar är verkligen mysiga ! Så fint du har ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Malin sa...

Jag ångrar mig fortfarande att jag inte ropade in den vita när jag var på auktion för några somrar sen... har en "brun", inte alls lika fin och jag orkar inte måla...