söndag 1 februari 2009

Jag skulle vilja börja med att tacka för alla underbara kommentarer jag får. Bloggen är ny för i år, och jag börjar långsamt att förstå mig på blogg tekniken ;)
Sitter nu mitt i natten och lägger in ett inlägg om dagens loppis äventyr, borde kanske sova...
Vad vore en lördag utan ett loppis besök?!? Ingen riktig lördag alls enligt min mening.. Jag bor knappt 5 min från en stor Second Hand som är väldigt populär. Är man inte i tid på morgonen så är det svårt att ens få en parkeringsplats. För att stå bland de 20 första i kön så behöver man vara på plats minst 30 min innan. Så var inte fallet idag. Det blev att snurra runt ett tag och leta efter p-plats.. :(. Men väl inne så haffade jag snabbt tag i detta gamla stryk järn med tillhörande ställning.
Fann även 4 små formar i glas. (från Surte Glasbruk). Är lite osäker på vad man använt dem till.. Någon som vet? Sufflé kanske? Jag skall använda dem som värmeljushållare.

Nästa anhalt var tyger o linne. 5 örngott med vackra monogram hamnade direkt i min korg (5kr/st!) Är svag för vackra textiler. Har nog fyllt mitt husbehov sedan länge. Det är något speciellt med örngott med knytband.

Ett stopp på en Lions loppis resulterade i en fina skomakarlampa som jag länge letat efter. Blev överlycklig när jag fann den. Tvekade inte heller när jag såg pristet.. 30 kr.

Det var allt för denna vecka (om det inte dyker upp en loppis under morgondagen, vem vet).

//Josefine

6 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Så fina gamla saker.:-) Kram Stina

Det vita dårhuset sa...

Men vad du fyndar tjejen!
Örngott för en 5:a stycket!!!!
MÅSTE börja gå oftare på loppis =)
Kram Erika

AnCa sa...

Oj vad kul att hitta in till dig!!! Jag e nämnligen oxå loppisgalen! Vilka fynd du gjort i helgen,strykjärnet var ju jättehäftigt och vackra gamla örngott kan man ju aldrig få för många av ;)

I veckan blir det nog en loppisrunda för mig med, hade källarstädning förra veckan så nu finns det plats för mera grejor!!!

Ha en bra vecka!!! // AnCa

Annica Manby sa...

Hej!!!
Oj så mycket fint du hittade, jag önskade att jag hade tillgång till något liknande ställe.

Jag kommer tillbaka en annan gång.

Kram annica

Romantiska Hem sa...

Vilken mysig blogg du har! Måste kika runt lite mera här inne! Kram Petra

Anonym sa...

Hej! Första besöket för mig inne på din fina blogg, men jag kommer gärna tillbaka. Den är jättefin och så gillar jag att kolla på loppisfynd, även andras. Jag har en hel massa glasformar som dina, som jag har värmeljus i. Jag tror att de har använts till gelé...
MVH Nellie